Szolgáltatásaink

Önkormányzatok

Önkormányzatok részére különlegesen fontos lehet a hatékony költségcsökkentés . Az egyik alapvető elem a standard költségek visszaszorításának természetesen az áram költségek csökkentése. Munkatársaink nagy tapasztalatának köszönhetően gyorsan fel tudják mérni a helyzetet és biztosítani tudják az Ön számára optimális ajánlatot.

Bővebben...

Vállalkozások

Vállakozások a mai nehéz gazdaság helyzetben minden oldalról meg kell, hogy fogják kiadásaikat. Számos cég nem is kalkulál az áramköltségek megtakarításával járó lehetőségekkel. Olyan újszerű, költséghatékony áramszerződéseket tud a Panarella Kft biztosítani ügyfelei részére, amelyek váratlan megtakarításokat biztosíthatnak.

Bővebben...

Intézmények

Intézmények nagy része nem rendelkezik megfelelő energiamegtakarítási programmal. Ebben magasan képzett munkatársaink hamar sgeítségükre siethetnek. A költségcsökkentés így számos esetben mindenféle fájdalmas megszorítás nélkül lehetséges. Kíváló csomagjaink nagyon kedvező áramárakat biztosítanak.

Bővebben...

Lakossági felhasználók

Lakossági ügyfeleink kérjük ajánlatkérésüket az árajánlat úrlapon tegyék meg. Kérjük feltüntetni, hogy lakossági fogyasztó.

Bővebben...

Kereskedőváltás

A kereskedőváltásnak több oka lehet. Amennyiben Ön olcsóbb szolgáltatót keres, vagy egy olyan hosszú távú partnert, akiben megbízhat akkor jó helyen jár.

Nem mindig egyszerű megtalálni a jó partnert, azonban ha ad egy esélyt, akkor mi bebizonyítjuk, hogy kiváló szolgáltatásainkkal és alacsony árainkkal rászolgáltunk a ’az új csillag’ kifejezésre.

Javasoljuk, hogy az árajánlat úrlapot töltse ki minél részletesebben, hogy kollegáink minél pontosabb ajánlattal tudjanak visszajelezni.

Bővebben...