Hírek

Panarella már a weben is

2010-10-05 21:23

A Panarella Kft. egyszerre több weboldalon keresztül lépett a piacra…

A Panarella Kft. egyszerre több weboldalon keresztül lépett a piacra. Megpróbál egy optimális ügyfélorientált stratégiát folytatni a széleskörű piaci szegmensek elérése érdekében.

Az ügyfélkör széleskörű érdeklődésének szegmentálása érdekében jött létre a célpiac eléréshez szükséges optimális online portfolió. A Panarella kft. ügyfél-orientáltságát is bizonyítja a széleskörű látásmód. A Panarella Kft jól tudja , hogy a főbb piaci fogyasztók, mint a vállalatok, közintézmények és önkormányzatok milyen napi problémákkal küzdenek az áramszolgáltatásuk területén. A cégek néha maguk sem tudják, hogy milyen optimalizálási lehetőségek rejlenek az áramfogyasztásban és így milyen hatékony költségcsökkentések érhetők el. A weboldal felépítésekor pont ezekre szerettünk volna felvilágosítás adni, melyhez a piac egyik legjobb digitális ügynökségét a Xemeti Kft.-t választottuk partnernek.

Panarella Kft. bejegyzése

2010-09-20 17:15

Végre egy igazi versenyző az áramkereskedők között…

A Panarella Kft. alapítói fontosnak tartották, hogy egy rugalmas cég kerüljön a magyar áramkereskedői piacra, ahol az ügyfelek magukat nemcsak egynek érezhetik a sok közül, de személyesen is meg tudják beszélni gyakorlati problémáikat az adott áramkereskedelmi területen jártas szakértőkkel. A Panarella Kft.-t alapítói számos területen lehetségesnek tartják a jobb ügyfél orientáltabb kiszolgálást, amely nemcsak a szolgáltatások költséghatékonyságában, de az emberibb és szolgáltatásorientáltabb kiszolgálásban is megjeleníthető.

Ezennel örömmel értesítjük Önöket, hogy a piac egy újabb, nagyon hatékonyan működő és agresszív szereplővel bővül, a Panarella Kft-vel. Ezzel csak is Önök , vagyis az ügyfeleink nyerhetnek.

A gyors kereskedő váltás titka

2010-09-20 17:05

Olcsó áram. Olcsó, megbízható és gyors partner az alapvető...

Olcsó áram. Olcsó, megbízható és gyors partner az alapvető feltétele a jó munkának.

A Panarella Kft. sikeresen bevezette az új ügyfél-orientáltsági programját, amely segítségével új ügyfeleinknek azonnal kedvező és teljes mértékben kompetens ajánlatot tudunk biztosítani. Az ügyfél-orientáltsági program részét képezik a személyes találkozók, sőt nagyobb ügyfeleinkhez a személyes kapcsolattartó kirendelése is. Az áramfogyasztások hosszú távú mérése, annak részletes, legmagasabb tudást igénylő hozzáértők által történő elemzése és a folyamatos konzultációk is a Panarella kft ügyfél-orientáltságát bizonyítja. A előzetes felmérések , a folytonos felügyelet és az utólagos elemzések biztosítják, hogy az ügyfeleink optimális fogyasztását tekintsük alapelvünknek.