Bemutatkozás

Küldetés

A Panarella Kft., mint az új alternatíva az áramszolgáltatói piacon!

A Panarella Kft. létrehozásakor egy olyan ütőképes áram kereskedő cég létrehozását terveztük, aki a piaci körülményekhez maximálisan tud alkalmazkodni. A mai modern energia kereskedelemmel szemben támasztott igények kielégítése számos probléma megoldását feltételezi. A Panarella kft. igen rugalmas megoldásokat biztosít az áramellátás összes területén. Kiváló szakemberek segítségével azonnal és rugalmas megoldásokat tudunk biztosítani főbb ügyfélkörünk a vállaltok, önkormányzatok és közintézmények részére.

Bővebben...

Céginformáció

A Panarella Kft. 2009. október 20. óta működő társaság.

Bővebben...

Tulajdonosok

A Panarella Kft. tulajdonosai a piaci igények hatékonyabb kiegészítése érdekében hozták létre a vállalkozást.

Egy olyan hatékonyságú cég létrehozása volt a cél, mely elősegíti a piac megmozdítását a jelenlegi kényelmes pozícióból.

Az a szó, hogy olcsó már nem állja meg a helyét. Ugyanis az olcsóbbnál is lehet olcsóbbat biztosítani megfelelő hatékonysági módszerek megválasztásával. Új , személyre-szabottabb ügyfél-orientáltabb energiakereskedőre volt szükség .

Bővebben...

Eredmények

Az energiaszolgáltatás ma már egy természetes velejárója a piacgazdaságnak. Ma már nem is azt kérdezzük, hogy mennyirét kapható, hanem hogyan optimalizálható az áramfogyasztás. Munkatársaink készek személyesen segíteni az Ön áramfogyasztásának optimalizálásában.

Eredményeink munkánk hatékonyságáról tanúskodnak.

Bővebben...